Υποστηρίζεται από το TLQ Thalia – Ελληνικό Fan Club και την Sony Music.

Η Thalia μιλάει για τα σχέδιά της : Νέος Δίσκος, Περιοδεία κλπ.

Στο βιντεάκι για το Head & Shoulders η Thalia λέει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Εξηγεί πως καταφέρνει να διατηρείται τόσο όμορφη, μοιράζεται κάποια μυστικά υγείας και ομορφιάς…ενώ επιβεβαιώνει και τα επαγγελματικά της σχέδια.

Λέει πως ετοιμάζει πάρα πολλά πράγματα για φέτος! Είναι πολύ ικανοποιημένη και ευτυχισμένη με την τόσο θετική αποδοχή του κοινού για τον ποπλυπλατινένιο δίσκο της ζωντανής ηχογράφησης Primera Fila, ωστόσο δεν μένει σε αυτό.

Επιβεβαιώνει πως ετοιμάζει μαζί με την ομάδα της πολλές εκπλήξεις για τον επόμενο δίσκο, μία μεγάλη περιοδεία…αλλά και περισσότερα σχέδια για τις κολεξιόν ρούχων της μέσω της πολυεθνικής C&A.

Αυτή τη στιγμή η Thalia έχει υπογράψει συμβόλαια με διάφορες εταιρίες και είναι το διαφημιστικό πρόσωπο, και απλά περιμένουμε να δούμε τί θα ακολουθήσει.

Ειδικά αυτό που είπε για την περιοδεία είναι ΔΗΛΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ εφόσον είχε πει πως θα προγραμματιζόταν για τα τέλη του 2010, και τελικά δεν έγινε τίποτα, δίνοντας την εντύπωση πως ξεχάστηκε. Ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η περιοδεία της είναι κάτι το οποίο ήδη ετοιμάζουν  μαζί με το team της!

Εμείς απλά ανυπομονούμε για κάθε νέο που θα σκάει από εδώ και πέρα!

Για να μαθένετε περισσότερα και πιο αναλυτικά για τα σχέδια της Ταλία, ελάτε στο forum:

http://thaliathelatinqueen.forumotion.com/

Η Ταλία το 2008 στα γυρίσματα ενός trailer του MTV.

 

Σχολιάστε